Sportovní klání na Zubštejně

17.05.2014 14:00

ADRENALINOVÉMU SPORTU ZDAR !!!

 

I přes nepřízeň počasí se uskutečnilo sportovní klání s téměř 100% účastí. 

Disciplíny byly plněny s maximálním nasazením. Ministr sociálních věcí nenechal nic náhodě a v disciplíně "PLAVBA NA ČLUNU" detailně prozkoumal trasu - vodní plochu, abychom bezpečně dojeli do cíle. Zároveň mu tímto děkujeme za inventuru ryb v rybníce a za proměření hloubky vodního díla. Po odbahnění svého neoprenu se též připojil k soutěžícím. V této kategorii zvítězil v mužích ministr financí s časem 0:32, nejlepší žena měla čas 0:50 a to nově zvolená ministryně pro místní styk. Gratulujeme!

V populárním "BIATLONU" bylo též dosahováno výborných výsledků, zvláště s přispěním ministryně zemědělství a výživy, které neustále doplňovala všem sportovcům potřebné tekutiny. Kategorii vyhrál v mužích opět ministr financí s časem 0:50 a se zásahem terče a v ženách ministryně informatiky s časem 1:08 a též se zásahem terče. Gratulujeme!

V disciplíně "STŘELBA NA TERČ" ukázal dovednost pevné vůle a přesné mušky ministr závislosti s nástřelem 44 bodů, v ženách ministryně informatiky s nástřelem 43 bodů. Gratulujeme!

Další disciplínou byly "ŠIPKY". Zde se na prvním místě umístil ministr sportu se součtem 142 bodů a v ženách ministryně vnitra se stejným počtem (142 bodů). Gratulujeme!

V celkové tabulce výsledků se na prvním místě umístil též nově zvolený ministr zahraničí.

Večer jsme završili noční hrou v černém lese. Každý si odřízl svého oběšence a prezidentova dcera dokonce hlavní cenu - oběšence Béďu.

Potomstvo také sportovalo, výsedky dodám posléze. Někteří "týnejdžři" se v tom "pařáku" byli i zchladit v půlnočním bazénku.